מתכוניםצפה בהכל

פרנץ' טוסט מתכון – חמישייה המנצחת שאתם פשוט חייבים לטעום

מחפשים פינוק לארוחת הבוקר? אספנו עבורכם את חמשת המתכונים המוצלחים ביותר שיש ברחבי האינטרנט, פשוט ללקק את האצבעות - פרנץ' טוסט מתכון התחלנו!:

כולם כבר השכילו להבין שפרנץ' טוסט נחשב למאכל לארוחת בוקר הכי פופולרי בעולם המערבי, בעוד שתי פרוסות שלו שוות ערך לבין שלוש מאות קלוריות לבין חמש מאות קלוריות. תמשיכו לקרוא ותגלו את חמשת פרנץ' טוסט מתכון המנצחים.

 

פרנץ' טוסט מתכון מתוק שיעשה לכם טוב בנשמה

נתחיל עם פרנץ' טוסט מתכון הראשון, שיעשה לכם טוב בנשמה עד כמה שהוא מתוק. ובכן, המצרכים שיש להצטייד בהם בשביל להכין פרנץ' טוסט מתכון הם כדלקמן –

מתכון לבלילה –

  • חצי כפית קינמון טחון.
  • שלוש ביצים.
  • חצי כפית תמצית וניל.
  • שש כפות שמנת מתוקה.
  • שלוש כפות סוכר.
  • שש כפות חלב.

מתכון לטיגון –

  • סירופ מייפל.
  • שש עד עשר פרוסות חלה.
  • שתיים שלוש כפיות אבקת סוכר.
  • שישים גרם חמאה.
  • שלושה גביעי יוגורמה כבשים.

אופן ההכנה

  • יש לטרוף את כל הפרודוקטים של הבלילה בקערה רחבה ואז לטבול בבלילה את הלחם.
  • ואז לחמם עשרים גרם מהחמאה, לטגן את הפרוסות לחם מעל ללהבה בינונית נמוכה במשך שתי דקות בשני הצדדים, עד להזהבה.
  • לערבב את אבקת הסוכר עם היוגורמה, ולהמתיק לפי הטעם.

פרנץ' טוסט תפוחים שיכורים

ונעבור אל פרנץ' טוסט מתכון שני בדמות של תפוחים שיכורים, שבאמת יגרום לכם להשתכר.

מצרכים –

  • שתי כוסות חלב.
  • חמישים גרם חמאה.
  • שישי גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות.
  • שבע מאות גרם קמח.
  • חמישה עשר גרם מלח.
  • שמונה גרם שמרים יבשים.
  • שלושים גרם אבקת סוכר.
  • שליש כוס וכף קלבדוס.
  • שניים עשר תפוחי עץ גרני סמית קלופים
  • מאה גרם חמאה.
  • כוס סוכר.
  • שתי כפות אבקת סוכר.
  • שלוש ביצים.
  • כף קלבדוס.
  • שני שליש כוס שמנת מתוקה.

מתכון –

  • יש להכניס את כל המוצרים ללחם למיקסר במשך רבע שעה, עד שהבצק יתרכך, ואז להכין ממנו כדורים ולהחזיר לקערה, לעטוף בניילון נצמד ולהתפיח במשך תשעים דקות.
  • לגלגל את הבצק על גבי משטח מקומך, ולהכניס לתבנית ולכסות באמצעות מגבת, לקבלת תפיחה כשעה וחצי. רבע שעה בטרם סיום התפיחה לחמם את התנור למאה ושמונים מעלות.
  • המכסה יסגור את התבנית. עכשיו יש לאפות במשך שלושת רבעי שעה.
  • תוציאו את הלחם לרשת הסינון ותסירו את המכסה.

הכנת תפוחים בקלבדוס –

  • פיזור סוכר בשכבה אחידה בסיר גדול, תוך כדי חימום בלהבה גדולה. עם התקרמלות הסוכר יש לערבב על ידי כף עץ לשם יצירה של קרמל בגוון ענברי, ואז תוסיפו חמאה ותערבבו חיש מהר, ואף יש להוסיף את כל התפוחים לבפנים כדי שכל התפוחים יישרפו בקרמל.
  • תוסיפו את הקלבדוס, תנמיכו להבה ותבשלו במשך כחמש דקות עד לקבלת רכות התפוחים, ואז תוציאו אותם מהנוזלים ותמשיכו לבשל עוד כעשר דקות עד להצטמצמותם. תוסיפו לסירופ את התפוחים ותערבבו טוב.

הכנת פרנץ' טוסט  –

  • תפרסו מלחם הקסטן פרוסות בעובי של שניים או שלושה סנטימטרים, ותסירו מסביבם את הקשה.
  • תטרפו את הקלבדוס, הביצים והשמנת המתוקה בקערה עד שתקבלו בלילה, ואז תניחו בה את פרוסות הלחם ותחכו מספר רגעים, עד לספיגה מלאה. תחממו קצת חמאה במחבת, ותטגנו את הלחם במשך שלוש דקות משני הצדדים. לסיום, תוציאו לצלחת עם נייר סופג ותפזרו על הכול אבקת סוכר, תוך כדי טיגון כל פרוסות הלחם. בסוף תצקו סירופ קלבדוס.

עוד מתכון פרנצ' טוסט שיעשה לכם טוב על הלב

וכעת נציג בפניכם פרנץ' טוסט מתכון שלישי שימתיק לכם את הבוקר.

המוצרים הנדרשים לשם פרנץ' טוסט מתכון לבריוש  –

  • חמישים גרם חמאה.
  • חלה אחת בריוש.
  • חמישים גרם חמאה.
  • חלה אחת לבריוש.

מוצרים בשביל הכנת הבלילה –

  • כף אבקת סוכר.
  • שמנת מתוקה שלושים ושמונה אחוזים שומן.
  • מקל וניל אחד.
  • ביצה וחלמון אחד.

המוצרים שנדרשים להכנת התותים-

  • כף סוכר.
  • מאתיים וחמישים גרם תותים.

המוצרים עבור לגנאש שוקולד-

  • מיכל שמנת מתוקה שלושים ושמונה אחוזי שומן.
  • מאתיים וחמישים גרם שוקולד מריר.

אופן ההכנה –

  • תותים – יש לשים את התותים בקערה בטמפרטורת החדר למשך שעה.
  • הכנת לגנאש שוקולד – להמיס את שמנת השוקולד בסיר על אש נמוכה, ולהעביר לזילוף.
  • הכנת הבלילה – לערבב את כל חומרי הבלילה.
  • הכנת לבריוש – לפרוס לפרוסות את החלה בעובי בן שניים וחצי סנטימטרים, ולחרץ באמצעות סכין כיסים. לזלוף את גנאש השוקולד לכיס הבריוש, ואז לטבול את הבריוש בבלילת השמנת לחצי דקה משני הצדדים.
  • בשביל ההגשה יש להקציף עם מזלג את השמנת החמוצה לקבלת אווריריות ומרקם חלק.

 פרנץ' טוסט מתכון קינמון פריך הוא בדיוק מה שחסר לכם

וכעת נציג בפניכם פרנץ' טוסט מתכון שלישי של קינמון פריך, בדיוק מה שחסר לכם.

המוצרים עבור הבלילה –

  • חצי כפית קינמון טחון.
  • שלוש ביצים.
  • שתיים שלוש כפות סוכר.
  • חצי כוס חלב.
  • מעט מלח.
  • רבע כוס שמנת מתוקה.

המוצרים בשביל ציפוי, טיגון, הגשה וזרייה של פרנץ' טוסט מתכון כדלקמן 

  • סירופ מייפל, סילאן או דבש.
  • פירות יער טריים.
  • שתי כוסות קורנפלקס בלי סוכר.
  • רבע כפית קינמון טחון.
  • שמן קנולה או חמאה מזוקקת.
  • ארבע כפיות סוכר.

עצם ההכנה של פרנץ' טוסט מתכון –

  • לטרוף בקערה קינמון, ביצים, סוכר, חלב וכן שמנת. לכתוש קורנפלקס לפירורים גסים ולהעביר הכול לקערה רחבה.
  • לחמם חמאה מזוקקת במחבת, לטבול את הלחם בבלילה ואז להוסיף את הקורנפלקס ולהדק לפרוסות. אחר כך לטגן משני הצדדים עד לקבלת הזהבה ולהעביר לצלוחית הגשה.
  • לערבב את הסוכר עם הקינמון, לזרות מעל ולהגיש חם ביחד עם סירופ מייפל ועם פירות היער.

פרנץ' טוסט מתכון שרי וקרם בוראטה ינגן לכם נעימות

והגיע הזמן להתוודע אל פרנץ' טוסט מתכון שרי וקרם בוראטה שינגן לכם ממש נעימות.

המוצרים אשר נדרשים לאותו פרנץ' טוסט מתכון הם כלעיל –

  • עלי בזיליקום לקישוט.
  • שתיים עשרה פרוסות לחם כפרי מלא.
  • חמש מאות גרם של עגבניות שרי חצויות.
  • ארבע כפות פסטו.
  • מכל שמנת מתוקה להקצפה.
  • כוס חלב אחת.
  • שתי יחידות גבינת בורטה.
  • כוס חלב.
  • קמעה שמן זית לטיגון.
  • שלוש ביצים.

וכעת נעבור להכנה של פרנץ' טוסט מתכון

  • הפראנץ' טוסט – יש לערבב טוב בקערה את הפסטו, החלב והביצים. אחר כך תטבלו את הלחם בבלילה ואז תספגו כראוי הכול ותטגנו כל פרוסה משני צדדיה במעט שמן במחבת עם להבה בינונית. תשימו הכול על גבי נייר סופג.
  • קרם בוראטה – תקציפו באמצעות מיקסר את השמנת לקצב יציב, תפוררו אליו בוראטה אחת ותערבבו טוב, תוך כדי תיבול של פלפל ושל מלח.
  • תמרחו את קרם הבוראטה על גבי הפרנץ' טוסט, ותסדרו מעליו את העגבניות, תפוררו את הבוראטה שנשארה.

פרנץ' טוסט מתכון חמאת בוטנים ובננה הוא השילוב האולטימטיבי –

והגענו לישורת האחרונה של פרנץ' טוסט מתכון חמאת בוטנים ובננה שמהווה את השילוב האולטימטיבי.

מצרכים –

  • שלושים גרם חמאה.
  • שמונה פרוסות חלה בעובי של סנטימטר אחד.
  • חצי כפית תמצית וניל.
  • ארבע כפות חמאת בוטנים.
  • שלושת רבעי כוס חלב.
  • שתי בננות בשלות.
  • שתי ביצים.

אופן ההכנה של פרנץ' טוסט מתכון

  • תמרחו את פרוסות החלה בחמאת בוטנים ותניחו ביניהן את פרוסות הבננה.
  • תטרפו את הביצים ביחד עם תמצית הווניל והחלב, ותטבלו בבלילה את הכריכים.
  • תחממו מחבת ביחד עם עשרים גרם של החמאה משני הצדדים לטגן את הכריכים, עד שיזהיבו. את שאר החמאה תוסיפו ותטגנו את שאר הכריכים.
  • תפזרו את אבקת הסוכר ותגישו לאלתר.

יעניין אתכם גם – 

מתכון לספגטי ברוטב עגבניות פשוט וטעים להפליא

איך הופכים להיות האתר הנחשק ביותר במנוע החיפוש בעזרת ה SEO

מאמרים קשורים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button